25 mars, 2010

I veckan hade Annette o jag vår veckorunda på loppisar. Vi hann också med en butik som jag tänkt besöka länge - som jag fick höra skulle stänga. Vi fyndade en del. Det var halva priset på allt!
Jag köpte en ljusslinga som hamnade runt den spegeln jag tidigare hade dekorerat med en olivslinga. I förra inlägget berättade jag vad som hände med den. Spegeln har nu hamnat i hallen och ljusslingan fick inrama den. Ovanför spegeln satte jag en text som jag ibland behöver påminna mig om. Jag har ju MS och ibland blir dom neurogena smärtorna lite väl intensiva.

På bordet har jag bl.a lagt torkad lavendel som jag fått av Annette. Bredvid står mellandotterns första skor. Plåtlådan från Floras Kulle innehåller stearinljus. Förbrukningen här i huset är hög året runt och behöver finnas till hands överallt. Vi får väl hoppas att resten av året blir varmare än starten......
Fyndade en del på loppis också..... Visar senare....
När vi "scannade" av hyllorna i alla butikerna vi hann med konstaterade vi att mycket av innehållet har vi redan hemma intryckt i skåp och lådor. Det har ju blivit en del mässor och inköpsrundor under åren. Ibland blir man hemmablind.
Ha det skönt i vårsolen! Kram Marie

7 kommentarer:

Shabbycharm sa...

Så vakkert med din ljusslynga rundt spegeln.ser også en olivplanta...? dom er så herliga.men mina er i plastik og så blir det nok hos meg....Har du målat teksten selv... vackert.♥♥
Ha en fin kveld..
Kram Bella

Pia sa...

Oj då! Är det en spegel??? Jag trodde det var ett fönster, mellan två rum! Jätte snyggt!!!

Sorry, men jag fick ett gott skratt, när jag såg vad tippan gjort åt den gröna slingan... ;)

Ha det bra,
kram!
-Pia-

Lilla hjärtat sa...

Hej!
Så fin spegel, fint med ljusslinga runt....
Kram A-K

Inka sa...

Hej, Marie!

Ja, tänk! Ibland ska man ha tur. Det är inte ofta det är halva priset på allt. Då blir man som en liten unge på julafton. Ser med spänning emot flera bilder på alla loppisfynd.
Vad snyggt det blev med ljusslingan runt spegeln


Ha en trevlig söndag


Kram Inka

Ellinor sa...

Ser din spegel o vet att jag själv har 2 st nånstans undanställda. nu ska dom letas upp o målas vita för du har gjort det såå Snyggt.
Kram/Ellinors Hus

vita drömmar och svarta tassar sa...

Åh! vilken känsla det är när man kan fynda och köpa mer än man tänkt sig...sådant gillar vi loppisar...fint blev det!
ha en solig dag
kram wivi

emelie sa...

Hur har du gjort din spegel? vart köpte du själva speglarna?? har ett fönster jag tänkt göra sådär med.. Mejla gärna mig på emelieelisabeht_@hotmail.com