19 januari, 2010

Losec & loppisfynd

Förra veckan hade Annette och jag en inköps-och loppisdag! Inköpen var till butiken och lopisrundan var ett måste för oss. En heldag alltså! Började dagen på Nyblom&Kollén med en titt på vårollektionen. Blev jättesugen på pastellfärger, men jag känner mig själv vid det här laget och vet att jag tröttnar och återgår till naturtoner och vitt. Det här är en liten del av vad jag köpte: en vit duk som täcker vårt 3-metersbord. Svårt att hitta till bra pris! Köpte även löparen som ligger på bordet.
Innan vi lämnade Nyblom&Kollén blev vi bjudna på en fantastisk Italiensk buffé! Ni skulle se deras Säteri!
Köpte även 12 sandfärgade stolsöverdrag. Vändbara! (bra när man har barn)Sedan åkte vi till en stor loppis som till vår stora besvikelse börjat ha öppet bara på lördagar!
Annette har ju butiken öppen då. Hon föreslog att vi skulle göra ett stop på EM-möbelhus när vi ändå passerade. "Dom har ganska mycket saker från SIA" sa hon för hon vet vad jag tycker om
charmfaktorn på möbelhus.
Sagt och gjort, vi gick raka vägen in till accesoarerna. Jag hittade en fin ljusbricka i zink!
Annette strövade också runt en stund och vände på saker! Efter en stund såg hon ganska blek ut och sa:" Jag måste ut härifrån! " Vi gick med snabba steg mot bilen och Annette rotade reda på en övervintrad Losec i väskan! Jag tror den hjälpte för vi åkte vidare till Erikshjälpen och strosade lugnt runt och fyndade! Det var mera våra hemmamarker!

Jag fyndade på skålar för 20:- & 10:-!
Taadaaaa! Det ska bli en fönsterlampa!

Köpte även ett skåp 60 cm högt som ska fövandlas till ett vitt badrumsskåp!En Stilton cheese ask för 10:-Nu ska jag blaska på ett sista lager vit färg på våra dörrar!
Tack för att du tittade in!
Ha det gott! Kram Marie2 kommentarer:

Blåbär och Mjölk sa...

Hej vännen!
Åh så fint du har fyndat.
Duken är jättefin!!! Och så lång!Stolsdynor som är vändbara, vad smart! :)Jag får tvätta min ideligen, så sådan skulle jag ha haft.
Vilken tur Annette hade en Losic i väskan, så att ni kunde fynda på Erikshjälpen. Haha, du är så fyndig! Göra en lämpa av skålarna! Det vill jag se hur du gör. Lägg gärna ut en blogg och visa :)
Skåpet kan jag nästan se färdig, med en vit färg..lite shabby skavd kanske? Blir säkert jättesöt i badrummet.
Det var så mycket du fyndat, så jag kommer inte ihåg, måste skrolla upp och ta mig en titt sedan igen. :)
Åh vad du gör mig loppis sugen. Jag har inte varit på loppis på evigheter. Jag sa till Niclas att jag ville komma i väg till nästa helg. Han tyckte det lät kul och vill följa med..ha! *tappar hakan*
Så..nu återstår det att se OM mannen faktiskt följer med eller ej?!
Vad du är duktig som målar dessa dörrar du har! Lägg ut några bilder sen så får jag också se. För nu är jag sååå nyfiken, hihi.
Själv målar jag lite pärlspontspanel.

Jo kom du ihåg att jag sa att även jag hade varit snäll iår och fått en kamera i Julklapp! Jag fattade ingenting av den, så nu har jag anmält mig till skola! :)
En kurs om just den kameran. För att komma i gång och förstå de olika inställningarna ect. I Maj blir det av. Jag LÄNGTAR! Sedan kanske jag kan visa lite bättre bilder i bloggen ;).
Hur går det med din kamera. Dina kort ser bra ut tycker jag. Men förstår du dig på den..? Jag läser manualen, men det går liksom inte in för mig, hehe. Kör på Auto-knappen hela tiden. Bäst så än så länge.
Oj, nu nattsurrar jag igen!
Näpp, dags att gå och sussa...

God natt min kära vän och ta hand om dig!
Varma kramar/ Åsa.

Åpent^hus sa...

hei. gøy å finne bloggen din. her var det mange artige prosjekter! jeg er også veldig glad i gamle ting, men har ikke plass til å sette igang så mange nye prosjekter :( Og så må vi prøve å finne miksen mellom nytt og gammelt - moderne og vintage. Det er spennende og gøy. Ha en strålende uke!