16 december, 2009

1:a - 2.a - 3:e

Joodå, det blev trots allt 1:a advent hos oss också!
Även 2:a och 3:e - har bara inte varit framme med kameran!


Att jag aldrig lär mig heller att december är en hektisk månad. Julavslutningar, barnens olika lussefirande + julmarknad, adventskaffe här hemma för 130 pers + barn!
Vi hade även kundkvällar på Floras Kulle som jag bakade till. Annette lägger ut recepten på sin sida så snart hon fått dom av mig (känner ingen press alls, haha!)

På en av glöggkvällarna kom en av gästerna till mig när jag fyllde på bordet, och frågade: "Du har väl 7 sorters kakor? Det ska man ju ha på finare kalas!" Sen räknade han halvhögt: "1, 2, 3, 4, 5, 6, 7... 8... 9... Hm , jag tror du klarar det", sa han och gled vidare...

Med den här bilden hoppas jag min man läser min blogg! Då borde han inse mitt akuta behov av en ny kamera. Ifall han har julklappsproblem menar jag... Bilden ovan ska nämligen föreställa en fransk kyrkoljusstake som står på pianot! Inte helt lätt att se men som sagt jag väntar på tomten!

Ljusstakarna i fönstret hann vi också få upp!!!

Fick också med en bild på årets panikartade farsdagpresent!
Hittade en spegel i furu på loppis som målades vit. Letade därefter fram skolfoton på barnen (inte helt lätt, för alla flyttkartonger är inte uppackade). Tog sedan en fönsterskrapa och tog bort delar av spegelns baksida, där bilderna skulle sitta.
.
Fotot på spegeln är lite dåligt för man ser hallbordet i spegeln. Ska få fram nåt bättre sen!
Mitt problem är att jag inte ser i displayen hur bilden blir (Jultomten borde ju ha fattat vinken vid det här laget!)
.
Återkommer med nya inlägg när allt lugnat ner sig, och då förhoppnigsvis med bättre bildkvalité!
Ha en fortsatt stämningfull advent och en fridfull jul!
.
Kram:
Marie